Red Devil Cranberries
Red Devil Cranberries necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 88 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. Un amestec de sos adobo, piper chipotle, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Red Devil Cranberries, Ceapă Roșie Murată, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare, adăugați uleiul și sotati șalota și ardeiul serrano la foc mediu-mare timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați în sânge suc de portocale, sirop de agave, afine, chipotle, adobo, scorțișoară și sare. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul este gros, 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional.
Se lasă deoparte să se îngroașe, datorită pectinei din afine.
Sfatul tipului: dacă este disponibil, încercați să cumpărați 1 portocală proaspătă de sânge și adăugați acest lucru la afine. Segmentați, adăugați carnea portocalie în oală și stoarceți orice sucuri rămase din membrana portocalie de sânge.
Nota bucătarului: pentru a segmenta o portocală, scoateți partea superioară și inferioară din portocală peste un castron mic (pentru a prinde sucurile). Curățați portocala cu un cuțit mic ascuțit, îndepărtând cu grijă toată miezul. Tăiați cu grijă între segmente, în jos pe fiecare parte și lăsați să cadă în castron în timp ce continuați.