Recoltați Bare De Dovleac-Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să recoltați bare de dovleac-condimente. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 49. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bare De Condimente De Dovleac Recoltate Fără Gluten, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Recoltați Bare De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se unge ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu scurtare. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul granulat, uleiul și dovleacul până se omogenizează. Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și cuișoarele. Se amestecă stafidele.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până se omogenizează și se întinde.
Întindeți glazura peste bare.
Se presară cu nuci. Pentru bare, tăiați în 7 rânduri cu 7 rânduri. A se păstra la frigider.