Rață L ' Orange
Duck L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 246g de grăsime, și un total de 2615 calorii. 195 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, portocale de buric, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Rețete similare includ Duck a L ' Orange, Rață L ' Orange, și Duck a L ' Orange.
Instrucțiuni
Puneți deoparte măruntaiele din rață; rezervați ficatul pentruo altă utilizare. Tăiați pielea de la ambele deschideria cavității; pus deoparte pentru redare.
Tăiați ambele bucăți de picior-coapsă de pe rață.
Aripi tăiatede la sâni. Sculptați sânii din carcasă pentru2 sâni dezosați. Tăiați vârfurile aripilor șiplate; pus deoparte.
Tăiați carcasa în sferturi.Acoperiți și răciți bucățile de picior, sân și aripi.
Încălziți pielea de rață rezervată într-o mare greuoală la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana laaproximativ 2 linguri de grăsime este redat; aruncați pielea.
Adăugați măruntaie, vârfuri de aripi și apartamente, carcasspieces, ceapă și crenguțe de cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor,aproximativ 15 minute.
Adăugați țelină,morcov, boabe de piper și 6 căni de apă. Aduceți laun fierbere la foc mare, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura lamediu; fierbeți stocul de rață timp de 1 oră.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați toatecoaja și miezul alb de la 1 portocaliu; set peelaside. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; pus deoparte.
Adăugați coaja de portocalăcufundarea stocului. Suc rămas 2 portocaleși puneți sucul deoparte.
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mediu (ar trebui să aveți aproximativ2 căni).
Transferați coaja de portocală pe o suprafață de lucru; aruncați solidele rămase în sită.Feliați coaja în benzi subțiri( îndepărtați miezul albpentru un aspect mai rafinat, dacă doriți); set aside.DO înainte: stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte.Se acoperă și se răcește stocul și se curăță separat.
Înțepați bucăți de rață peste tot cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați-le într-un singur strat într-o tigaie mare și grea(folosiți 2 dacă este necesar), cu pielea în jos și gătiți la foc mediu, turnând ocazional grăsimea din tigaie într-un castron rezistent la căldură, până când pielea este maro auriu intens, 18-20 de minute.(Acoperiți și răciți grăsimea;economisiți pentru gătit cartofisau orez prăjit.)
Întoarceți bucățile de rață. Gătiti sânii, cu pielea în sus,până când un termometru citit instantaneu este introdus orizontal în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 125 euro F pentru mediu-rar, aproximativ 2 minute.
Transferați sânii într-o zonă mai marefoaie de copt tăiată. Continuați să gătițipicioarele și aripile până se rumenesc bine pe ambele părți și sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă cu o furculiță, cu 10-15 minute mai mult.
Transferați pe foaie cu sânii.
Se toarnă grăsimeadin tigaie, lăsând în urmă bucăți rumenite.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. întoarceți tigaia cubiți încununați la foc mediu-mare.
Se toarnă înport și se gătește, răzuind tigaia cu o lingură de lemn (bucățile rumenite vor adăuga un plus de aromă sosului), până când sunt reduse și siropoase,aproximativ 2 minute.
Adăugați suc de portocale rezervatși stoc de rață; se fierbe, amestecând ocazional,până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ20 de minute. Sos de sezon la gust cu sareși piper. Acoperiți și păstrați cald.
Așezați foaia de copt cu margini cu bucăți de rață în cuptor.
Coaceți până când rața este doar încălzităprin 5-8 minute.
Se toarnă sosul cald pe un platou adânc.Împrăștiați segmente portocalii și benzi de peelover. Sus cu bucăți de rață.