Rață L ' Orange

Rață L ' Orange
Duck L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 246g de grăsime, și un total de 2615 calorii. 195 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, portocale de buric, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Rețete similare includ Duck a L ' Orange, Rață L ' Orange, și Duck a L ' Orange.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte măruntaiele din rață; rezervați ficatul pentruo altă utilizare. Tăiați pielea de la ambele deschideria cavității; pus deoparte pentru redare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
2
Tăiați ambele bucăți de picior-coapsă de pe rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
3
Aripi tăiatede la sâni. Sculptați sânii din carcasă pentru2 sâni dezosați. Tăiați vârfurile aripilor șiplate; pus deoparte.
4
Tăiați carcasa în sferturi.Acoperiți și răciți bucățile de picior, sân și aripi.
5
Încălziți pielea de rață rezervată într-o mare greuoală la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana laaproximativ 2 linguri de grăsime este redat; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Adăugați măruntaie, vârfuri de aripi și apartamente, carcasspieces, ceapă și crenguțe de cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați țelină,morcov, boabe de piper și 6 căni de apă. Aduceți laun fierbere la foc mare, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura lamediu; fierbeți stocul de rață timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Rață întreagăRață întreagă
8
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați toatecoaja și miezul alb de la 1 portocaliu; set peelaside. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Adăugați coaja de portocalăcufundarea stocului. Suc rămas 2 portocaleși puneți sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mediu (ar trebui să aveți aproximativ2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Transferați coaja de portocală pe o suprafață de lucru; aruncați solidele rămase în sită.Feliați coaja în benzi subțiri( îndepărtați miezul albpentru un aspect mai rafinat, dacă doriți); set aside.DO înainte: stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte.Se acoperă și se răcește stocul și se curăță separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Înțepați bucăți de rață peste tot cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați-le într-un singur strat într-o tigaie mare și grea(folosiți 2 dacă este necesar), cu pielea în jos și gătiți la foc mediu, turnând ocazional grăsimea din tigaie într-un castron rezistent la căldură, până când pielea este maro auriu intens, 18-20 de minute.(Acoperiți și răciți grăsimea;economisiți pentru gătit cartofisau orez prăjit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rață întreagăRață întreagă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Întoarceți bucățile de rață. Gătiti sânii, cu pielea în sus,până când un termometru citit instantaneu este introdus orizontal în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 125 euro F pentru mediu-rar, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Transferați sânii într-o zonă mai marefoaie de copt tăiată. Continuați să gătițipicioarele și aripile până se rumenesc bine pe ambele părți și sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă cu o furculiță, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
15
Transferați pe foaie cu sânii.
16
Se toarnă grăsimeadin tigaie, lăsând în urmă bucăți rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. întoarceți tigaia cubiți încununați la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
18
Se toarnă înport și se gătește, răzuind tigaia cu o lingură de lemn (bucățile rumenite vor adăuga un plus de aromă sosului), până când sunt reduse și siropoase,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Adăugați suc de portocale rezervatși stoc de rață; se fierbe, amestecând ocazional,până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ20 de minute. Sos de sezon la gust cu sareși piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Rață întreagăRață întreagă
20
Așezați foaia de copt cu margini cu bucăți de rață în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
21
Coaceți până când rața este doar încălzităprin 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
22
Se toarnă sosul cald pe un platou adânc.Împrăștiați segmente portocalii și benzi de peelover. Sus cu bucăți de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista