Rață cu vinetă de sherry cu nucă

Duck cu vinaigrette de sherry de nuc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 547 calorii, 47G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $7.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, jumătăți de piept de rață moulard, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de nucă, puteți urma acest fel principal cu Tort De Șifon Cu Nucă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru, Vinetă De Sherry, și Vinetă verde și Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie de prăjire rezistentă la flacără de 13 x 9 inci (nu sticlă) în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pat rață uscat și tăiați orice exces de grăsime. Scorați pielea de rață într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit, apoi presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaia de prăjire și prăjiți până când termometrul este introdus în diagonală în registrele centrale 135 F, 25 până la 30 de minute pentru mediu-rar.
Preîncălziți broilerul. Întoarceți rața și fierbeți (părțile pielii în sus) la 6 inci de la căldură până când grăsimea este aurie, 1 până la 2 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, 10 minute. (Temperatura internă va crește la cel puțin 145 de grade F.)
În timp ce rața stă în picioare, se toarnă toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime din tigaie, apoi se adaugă șalotă și se fierbe la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Adăugați oțet, împreună cu restul de 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând și răzuind bucăți maro, 30 de secunde.
Se transferă într-un castron, apoi se amestecă în ulei până se combină. Se amestecă nucile.
Feliați subțire rața și serviți cu vinetă stropită în jurul farfuriilor.