Rață cu smochine și Port

Rață cu smochine și Port
Duck cu smochine și Port este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 286g de grăsime, și un total de 3094 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, ulei de măsline, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzola Dolce cu smochine și Port, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Fricass de pui cu smochine și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de rață în sus pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Îndepărtați și rezervați măruntaiele și aruncați ficatul. Spargeți rața și înscrieți sânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
3
Pureați șalotele, ghimbirul și coriandrul într-un mini robot de bucătărie. Condimentați picioarele de rață și partea de carne a sânilor cu sare, piper și 2 linguri de amestec de ghimbir. Acoperiți și refrigerați rața și amestecul de ghimbir rămas în timp ce faceți stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Picior De RațăPicior De Rață
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Faceți stocul de rață: tăiați excesul de grăsime din oasele de rață și tăiați în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare; adăugați oasele, aripile rezervate și măruntaiele și rumeniți, întorcându-vă ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați bulionul și suficientă apă pentru a acoperi oasele. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, aproximativ 3 ore, degresând după cum este necesar. Strecurați stocul de rață și îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafață. (Stocul poate fi făcut cu o zi înainte. Doar acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Rață întreagăRață întreagă
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Așezați picioarele de rață pe un suport într-o tigaie cu apă de 1/4 inch. Prăjiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare; adăugați amestecul de ghimbir rezervat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați portul și răzuiți bucățile rumenite din tigaie cu o lingură de lemn. Se fierbe până când amestecul arată ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 3 căni din stocul de rață și frunza de dafin și fierbeți până când lichidul se reduce cu aproximativ trei sferturi, aproximativ 45 de minute. Se strecoară într-o cratiță separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați smochinele și încălziți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
13
Bateți untul, condimentați generos cu sare și piper și adăugați oțetul. Păstrați sosul cald la foc mic, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Răzuiește amestecul de ghimbir de pe sâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
15
Încălziți o tigaie medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Așezați sânii, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți până când grăsimea începe să se redea și pielea este maro aurie, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Se toarnă grăsimea. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, îndepărtând grăsimea pe măsură ce se redă, până când pielea este strânsă și aurie, 15 până la 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare, răsturnați sânii și gătiți până când carnea este ușor rumenită, dar totuși medie-rară, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Tăiați subțire sânii și tăiați picioarele în jumătate. Împărțiți carnea între farfurii și acoperiți cu sosul și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Fotografie de Marcus Nilsson
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista