Rață cu miere
Nevoie de o curs principal fără lactate? Rața cu miere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 269g de grăsime, și un total de 2859 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,16 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, miere de flori de portocale, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Rață Cu Miere De Susan Cu Broccoli, Rață glazurată cu muștar de miere, și Rață La Grătar Cu Miere De Castane.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Se macină fin 2 lingurițe proaspete sau 1 linguriță flori de lavandă uscate, cimbru, sare de mare și boabe de piper în râșniță de condimente sau cu mortar și pistil.
Îndepărtați depunerile de grăsime și măruntaiele din cavitatea raței, rezervând ficatul. Tăiați excesul de piele și grăsime din zona gâtului. Clătiți în interior și în exterior; se usucă.
Tăierea prin piele și grăsime (dar nu carne) a sânilor de rață, scor în model încrucișat. Frecați în interiorul și în exteriorul raței cu amestec de plante; întoarceți ficatul de rață în cavitate.
Așezați rața, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Prăjiți 2 ore.
Scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Transferați rața pe farfurie.
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni; lingura de grăsime. Întoarceți sucurile și 1 lingură de grăsime în tigaie.
Adăugați bulion și vin. Întoarceți rața în tigaie.
Periați cu 2 linguri de miere.
Prăjiți rața 20 de minute, ungând o dată cu sucuri de tigaie.
Periați cu 2 linguri de miere; se presară cu 1 linguriță proaspătă sau 1/2 linguriță de lavandă uscată. Friptură de rață până la adâncime de aur și termometru introdus în partea cea mai interioară a coapsei registre 180 F, aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați rața pe platou.
Îndepărtați ficatul; mash fin într-un castron mic.
Întindeți ficatul peste felii de baghetă.
Adăugați 1 linguriță proaspătă sau 1/2 linguriță de lavandă uscată în tigaia de prăjire.
Se pune la foc mediu. Se fierbe sucuri pana cand suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecand de multe ori, 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în castron. Feliați rața și serviți cu felii de baghetă și sucuri de tigaie.