Rață cu miere

Rață cu miere
Nevoie de o curs principal fără lactate? Rața cu miere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 269g de grăsime, și un total de 2859 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,16 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, miere de flori de portocale, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Rață Cu Miere De Susan Cu Broccoli, Rață glazurată cu muștar de miere, și Rață La Grătar Cu Miere De Castane.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Se macină fin 2 lingurițe proaspete sau 1 linguriță flori de lavandă uscate, cimbru, sare de mare și boabe de piper în râșniță de condimente sau cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
Sare De MareSare De Mare
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
CuptorCuptor
2
Îndepărtați depunerile de grăsime și măruntaiele din cavitatea raței, rezervând ficatul. Tăiați excesul de piele și grăsime din zona gâtului. Clătiți în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
3
Tăierea prin piele și grăsime (dar nu carne) a sânilor de rață, scor în model încrucișat. Frecați în interiorul și în exteriorul raței cu amestec de plante; întoarceți ficatul de rață în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ficat De RațăFicat De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați rața, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Prăjiți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Scoateți din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați rața pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
7
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni; lingura de grăsime. Întoarceți sucurile și 1 lingură de grăsime în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
8
Adăugați bulion și vin. Întoarceți rața în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Periați cu 2 linguri de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
10
Prăjiți rața 20 de minute, ungând o dată cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Periați cu 2 linguri de miere; se presară cu 1 linguriță proaspătă sau 1/2 linguriță de lavandă uscată. Friptură de rață până la adâncime de aur și termometru introdus în partea cea mai interioară a coapsei registre 180 F, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
MiereMiere
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
12
Transferați rața pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
13
Îndepărtați ficatul; mash fin într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Întindeți ficatul peste felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FicatFicat
15
Adăugați 1 linguriță proaspătă sau 1/2 linguriță de lavandă uscată în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
16
Se pune la foc mediu. Se fierbe sucuri pana cand suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecand de multe ori, 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Transferați în castron. Feliați rața și serviți cu felii de baghetă și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista