Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio)

Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1092 calorii, 26g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de unt, parmigiano plus 1/4 cană, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Brownie Fudge cu glazură de aluat Cookie ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Radicchio Treviso), și Ravioli De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați castanele scurse într-o oală de 2 litri cu laptele și aduceți la fierbere. Se reduce focul și se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Scoateți castanele și puneți deoparte lichidul de gătit. Puneți bine castanul cu o furculiță sau piure până se omogenizează într-un robot de bucătărie. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați treviso și gătiți până se înmoaie și destul de întunecat, aproximativ 8 minute.
Într-un bol mare de amestecare amestecați piureul de castane, Treviso gătit, ricotta și Parmigiano până se omogenizează bine.
Rulați aluatul de bază pentru paste pe cea mai subțire setare și tăiați aluatul în pătrate de 2 inci.
Așezați o linguriță de umplutură în centrul jumătății pătratelor și așezați pătratele rămase deasupra pentru a forma ravioli pătrați. Apăsați cu atenție marginile pentru a închide și lăsați-le deoparte până când sunt gata de mâncare. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 sau 14 inci, topiți untul la foc mediu. Aruncați ravioli în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați treviso în unt și amestecați pentru a amesteca.
Scoateți raviolele din apa clocotită și puneți-le cu grijă în tigaie cu untul. Aruncați ușor la foc mediu până când pastele sunt bine îmbrăcate și serviți imediat cu Parmigiano ras pe lateral.
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau formați după cum doriți.