Ravioli de ricotta și vanilie cu sos de portocale și mentă

Ravioli de ricotta și vanilie cu sos de portocale și mentă
Ravioli de ricottan și vanilie cu sos de portocale și mentă durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 641 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 2,32 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Un amestec de ravioli, coaja de portocală, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ravioli umplute cu fasole, ricotta și mentă cu sos de unt brun, ravioli de sfeclă umplute cu ricotta, brânză de capră și mentă și ravioli de porc cu lămâie și oțet de malț. Sos.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Sos de scufundare;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3
*Poate fi găsite pe piețele asiatice specializate.
4
Ulei vegetal, pentru prajit
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
1
Într-un castron mic, combinați brânza ricotta, zahărul, extractul de vanilie, frunzele de mentă și coaja de portocală. Răzuiți semințele din boabele de vanilie și amestecați bine. Folosind o pensulă de patiserie, ungeți marginile împachetărilor cu autocolante cu oul bătut. Pune 1 linguriță de amestec de ricotta în centrul ambalajelor cu sticker. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a crea o formă de jumătate de lună. Ciupiți marginile aluatului pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje De GălușteAmbalaje De Găluște
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, OpționalMozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
Orez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob Scurt
MentăMentă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente AsiaticeSos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien
2
Într-o cratiță mare cu fundul greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei ajunge la 375 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 3 minute.) În loturi, prăjiți ravioli timp de 30 de secunde pe fiecare parte până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)Frunza De Salata Verde, Tocata Fin (usor Impachetata)
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, amestecând din când în când, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Luați tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Se amestecă menta tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
3
Aranjați ravioli pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Turnați sosul de scufundare într-un castron mic și serviți alături de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista