Ravioli de prune prăjite cu cremă de mentă
Rețeta Ravioli de prune prăjite cu cremă de mentă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 75 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 623 calorii. Pentru $2.83 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de copt ferm, suc de lămâie, conserve de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli Prăjiți Și Pesto De Pătrunjel De Mentă, Ravioli De Prune Caramelizate, și Ravioli Ușor De Mazăre Cu Mentă.
Instrucțiuni
Scurgeți conservele într-o sită grosieră așezată peste un castron, apăsând ușor pe solide și rezervați siropul.
Transferați conservele scurse într-un castron și amestecați prunele tocate.
Puneți 1 înveliș wonton pe o suprafață ușor făinată, păstrând învelișurile rămase acoperite cu folie de plastic și puneți o linguriță rotunjită de amestec de prune în centru. Umeziți ușor marginile ambalajului cu vârful degetului înmuiat în apă și pliați ambalajul în jumătate pentru a forma un triunghi, apăsând în jos în jurul umplerii pentru a forța aerul și apăsând ferm marginile împreună pentru a sigila.
Transferați pe un prosop de bucătărie uscat și faceți încă 11 ravioli în același mod.
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri până când înregistrează 375 de grade F pe termometrul cu grăsimi adânci. Prăjiți ravioli în 4 loturi, întorcându-le, până devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați ca prăjit cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Zdrobiți frunzele de mentă în suc de lămâie folosind mortar și pistil, apoi transferați într-un castron.
Bateți zahărul în smântână și cofetari și bateți până se formează vârfuri moi.
Ravioli de praf cu zahăr de cofetărie, sirop de prune în jurul lor și cremă de mentă dollop pe lateral.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.