Ravioli de modă veche ale mamei

Ravioli de modă veche ale mamei
Mama lui Ravioli de modă veche ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de apă, frunze de pătrunjel, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Ravioli cu șuncă și brânză de la Mama Mirabella, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pui de braconaj: într-o cratiță de 1 1/2 litru aduceți apa la fiert cu usturoi, whisky și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
WhiskyWhisky
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, 12 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul într-un castron și răciți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți spanacul timp de 30 de secunde. Aruncați spanacul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine. În vasul unui robot de bucătărie, combinați spanacul, ceapa, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Tăiați puiul în bucăți și adăugați-le. Pulse până când ingredientele sunt măcinate fin. Puneți acest amestec într-un bol și adăugați ouăle, pesmetul și parmezanul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
8
Pentru a forma ravioli, aruncați 1 lingură de amestec de pui în centrul unui înveliș wonton. Scufundați o perie de patiserie sau degetul în apă și udați ușor marginile ambalajului. Sus cu un alt înveliș și apăsați ravioli închis. Repetați până când se utilizează toată umplutura. Acoperiți cu un prosop umed până când sunteți gata să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
RavioliRavioli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cu grijă ravioli în loturi pentru a evita aglomerarea vasului. Gatiti pana cand ravioli se ridica la suprafata, aproximativ 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se scurge bine.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista