Ravioli de modă veche ale mamei

Ravioli de modă veche ale mamei
Mama lui Ravioli de modă veche ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de apă, frunze de pătrunjel, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Ravioli cu șuncă și brânză de la Mama Mirabella, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pui de braconaj: într-o cratiță de 1 1/2 litru aduceți apa la fiert cu usturoi, whisky și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
WhiskyWhisky
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, 12 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul într-un castron și răciți, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți spanacul timp de 30 de secunde. Aruncați spanacul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine. În vasul unui robot de bucătărie, combinați spanacul, ceapa, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Tăiați puiul în bucăți și adăugați-le. Pulse până când ingredientele sunt măcinate fin. Puneți acest amestec într-un bol și adăugați ouăle, pesmetul și parmezanul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
8
Pentru a forma ravioli, aruncați 1 lingură de amestec de pui în centrul unui înveliș wonton. Scufundați o perie de patiserie sau degetul în apă și udați ușor marginile ambalajului. Sus cu un alt înveliș și apăsați ravioli închis. Repetați până când se utilizează toată umplutura. Acoperiți cu un prosop umed până când sunteți gata să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
RavioliRavioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cu grijă ravioli în loturi pentru a evita aglomerarea vasului. Gatiti pana cand ravioli se ridica la suprafata, aproximativ 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se scurge bine.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista