Ravioli de modă veche ale mamei
Mama lui Ravioli de modă veche ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de apă, frunze de pătrunjel, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Ravioli cu șuncă și brânză de la Mama Mirabella, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pui de braconaj: într-o cratiță de 1 1/2 litru aduceți apa la fiert cu usturoi, whisky și sare.
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, 12 minute sau până când tocmai ați fiert.
Transferați puiul într-un castron și răciți, acoperit, 20 de minute.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți spanacul timp de 30 de secunde. Aruncați spanacul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți bine. În vasul unui robot de bucătărie, combinați spanacul, ceapa, pătrunjelul și busuiocul.
Tăiați puiul în bucăți și adăugați-le. Pulse până când ingredientele sunt măcinate fin. Puneți acest amestec într-un bol și adăugați ouăle, pesmetul și parmezanul și condimentați cu sare și piper.
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Pentru a forma ravioli, aruncați 1 lingură de amestec de pui în centrul unui înveliș wonton. Scufundați o perie de patiserie sau degetul în apă și udați ușor marginile ambalajului. Sus cu un alt înveliș și apăsați ravioli închis. Repetați până când se utilizează toată umplutura. Acoperiți cu un prosop umed până când sunteți gata să gătiți.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cu grijă ravioli în loturi pentru a evita aglomerarea vasului. Gatiti pana cand ravioli se ridica la suprafata, aproximativ 3 pana la 5 minute.