Ravioli de brânză cu sos Alfredo de dovleac

Ravioli de brânză cu sos Alfredo de dovleac
Ravioli de brânză cu sos de dovleac Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, căței de usturoi, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli De Brânză Cu Sos De Dovleac, Ravioli cu sos de roșii-Alfredo, și Fasole verde Alfredo cu Ravioli de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, bateți făina, laptele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o tigaie mare, sotati usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă amestecul de lapte, brânză, dovleac, pătrunjel, salvie și nucșoară. Gatiti, neacoperit, la foc mediu timp de 10-15 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DovleacDovleac
UntUnt
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți ravioli și amestecați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
SosSos
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista