Ravioli cu un sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice
Ravioli cu un sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 815 calorii, 38g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos alfredo, nucșoară, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice, Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, și Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.