Ravioli cu morcovi și Ricotta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ravioli cu morcovi și Ricotta. Această rețetă servește 40. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 16 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, Ravioli de sparanghel și Ricotta, și Ricotta-Ravioli de mazăre cu sparanghel și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un vas de copt, aruncați morcovii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 30 de minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Lasă să se răcească ușor.
Într-o tigaie mică, topiți untul.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Într-un robot de bucătărie, combinați morcovii, șalota și smântâna și piureul până se omogenizează.
Transferați piureul într-un castron. Se amestecă ricotta, Parmigiano și nucșoară și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă gălbenușul de ou.