Ravioli Coapte Ușor De Gură
Ravioli coapte ușor de gură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 597 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână parmezan, brânză cheddar, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Ravioli Ușor Coapte, Ravioli Ușor Coapte, și Caserolă De Ravioli Ușor La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste, 8-10 minute; se amestecă usturoiul și se gătește doar până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe și se amestecă în condimente italiene și sare. Reduceți căldura la minim și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere, amestecați ravioli congelați și reduceți focul la mediu. Gatiti ravioli pana se inmoaie, 6 pana la 7 minute.
Așezați jumătate de ravioli în fundul vasului de copt pregătit și acoperiți cu straturi de jumătate de spanac, jumătate de sos de vită măcinat, jumătate de brânză mozzarella, jumătate de brânză Cheddar și 1 lingură de parmezan mărunțit. Repetați straturile încă o dată și presărați deasupra cu 1 lingură de parmezan rămasă. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza s-a topit, aproximativ 20 de minute.