Quick Fake-Out ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 999 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, pesmet, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Sânge Fals, Fals Cizmar, și Friptură Falsă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți 4 vinete pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Se toarnă aproximativ 1/4 cană ulei de măsline extravirgin pe o foaie de copt cu margini. Condimentați vinetele tăiate cu sare și piper, după gust și aranjați, tăiați cu fața în jos, în ulei. Puneți la cuptor și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cojiți vinetele rămase și zarurile în bucăți de 1/2 inci. Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin. Se amestecă carnea de vită sau mielul, pasta de roșii, ceapa, usturoiul, vinetele tăiate cubulețe și stafidele. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vinul sau stocul și gătiți până când vinetele și ceapa sunt moi, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
În timp ce carnea gătește, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu, adăugați firimiturile de pâine și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Amestecați pătrunjelul și brânza în firimiturile de pâine și adăugați jumătate din acest amestec în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A Permite
10
Scoateți vinetele din cuptor, răsturnați-le și transferați-le într-un platou de servire. Topiți fiecare vinete înjumătățite cu o movilă de umplutură și presărați restul de pesmet brânză deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust