Raguut de vita picant si savuros la cuptorul incet

Raguut de vita picant si savuros la cuptorul incet
Raguut de vită picant și savuros la gătirea lentă durează aproximativ 7 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 226 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 6,07 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită tocană de legume, sare de mare și piper măcinat, carne de tocană de vită și sos de roșii. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare includ pieptul de vită dulce și sarat la gătire lentă , coaste scurte de vită fără gluten cu sos sarat: aragaz sau plită de gătit și carne de vită dulce și picantă la cuptorul lent .

Instrucțiuni

1
Combinați făina și condimentele Cajun într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate1 Kilogram De Ciuperci Morel Proaspete, Feliate
Ciuperci Morel Proaspete, FeliateCiuperci Morel Proaspete, Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate1 Pachet (16 Uncii) De Legume Congelate Pentru Tocană, Dezghețate
2
Uscați bucățile de carne de tocană cu prosoape de hârtie; puneți carnea, câte câteva bucăți odată, în pungă. Sigilați punga și agitați de mai multe ori pentru a acoperi carnea de vită cu făină asezonată. Pune carnea de vită condimentată deoparte; repetați cu carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnea in loturi pana se rumeneste pe toate partile, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți tocană de legume, bulion de vită, ciuperci Morel, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, sos de roșii, busuioc, usturoi, herbe de Provence și foi de dafin într-un aragaz mare, lent, pus la setarea High.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Legume De TocanăLegume De Tocană
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Se amestecă carnea rumenită în tocană, se acoperă și se gătește până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
TocanăTocană
6
Reduceți setarea slow cooker la Low și amestecați vinul Merlot. Acoperiți aragazul și gătiți până când vinul este ușor redus și aromele s-au amestecat, încă aproximativ 30 de minute. Asezonați cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista