Raguut de vita picant si savuros la cuptorul incet
Raguut de vită picant și savuros la gătirea lentă durează aproximativ 7 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 226 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 6,07 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită tocană de legume, sare de mare și piper măcinat, carne de tocană de vită și sos de roșii. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare includ pieptul de vită dulce și sarat la gătire lentă , coaste scurte de vită fără gluten cu sos sarat: aragaz sau plită de gătit și carne de vită dulce și picantă la cuptorul lent .
Instrucțiuni
Combinați făina și condimentele Cajun într-o pungă de plastic resigilabilă.
Uscați bucățile de carne de tocană cu prosoape de hârtie; puneți carnea, câte câteva bucăți odată, în pungă. Sigilați punga și agitați de mai multe ori pentru a acoperi carnea de vită cu făină asezonată. Pune carnea de vită condimentată deoparte; repetați cu carnea rămasă.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti carnea in loturi pana se rumeneste pe toate partile, amestecand des.
Puneți tocană de legume, bulion de vită, ciuperci Morel, roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, sos de roșii, busuioc, usturoi, herbe de Provence și foi de dafin într-un aragaz mare, lent, pus la setarea High.
Se amestecă carnea rumenită în tocană, se acoperă și se gătește până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 6 ore.
Reduceți setarea slow cooker la Low și amestecați vinul Merlot. Acoperiți aragazul și gătiți până când vinul este ușor redus și aromele s-au amestecat, încă aproximativ 30 de minute. Asezonați cu sare de mare și piper negru.