Ragout de fasole albă și cârnați cu roșii, varză și dovlecei

Ragout de fasole albă și cârnați cu roșii, varză și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 388 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, varză, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Ragout de fasole albă și cârnați {cu roșii, Kale și dovlecei}, Dovlecei de nucă, fasole albă și ragut de Kale (Vegan), și Somon Fript Cu Fasole Albă, Kale & Bacon Rago Aprox. T pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Saut ceapă și cârnați 4 minute sau până când cârnații se rumenesc.
Adăugați dovlecei și usturoi; gatiti 2 minute.
Adăugați kale și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine.