Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte

Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte
Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rago De Ciuperci Sălbatice Pe Mămăligă Crocantă Cu Brânză Comte, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Foaie de copt cu unt generos de 13x9x1 inci. Aduceți laptele, bulionul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți cratița de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Aruncați frunza de dafin. Aduceți lichidul la fiert. Adăugați treptat mămăligă, amestecând constant până se omogenizează. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când mămăliga este foarte groasă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă brânza COMT și untul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
ComteComte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Transferați mămăliga pe foaia de copt pregătită de 13x9x1 inci. Folosind mâinile ude, apăsați polenta uniform peste foaie până la margini. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Tăiați mămăliga în 20 de pătrate. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați toate ciupercile și saut-ul până se înmoaie și se rumenesc, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Se adaugă șalotă și oțet balsamic; saut până la licitație, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Reîncălziți ciupercile în tigaie mare la foc mediu-mare până când sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați bulion și fierbeți 1 minut. Se amestecă în CR aproxormme FRA și jumătate de pătrunjel. Condimentați ragutul de ciuperci după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Se ia de pe foc; acoperipentru a se încălzi.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați pe foaia de copt cu margini și păstrați-o caldă în cuptor în timp ce gătiți pătratele de mămăligă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Aranjați 2 pătrate de mămăligă pe fiecare farfurie. Se acoperă fiecare cu ragou cald de ciuperci; se presară cu brânză COMT morcovi rasă și pătrunjel rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
ComteComte
1
COMT este o brânză semi-fermă, Gruy, în formă de lapte de vacă, fabricată în principal în regiunea Franche-COMT din Franța. Adaugă o aromă excelentă acestei rețete și ar fi, de asemenea, delicioasă pe un platou de brânză. COMT este disponibil la unele supermarketuri, magazine de brânzeturi și magazine de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ComteComte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2
* Mămăliga poate fi găsită la unele supermarketuri, precum și la magazinele de alimente naturale și piețele italiene. Dacă mămăliga nu este disponibilă, înlocuiți o cantitate egală de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți-o aproximativ jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista