Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte

Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte
Rago de ciuperci sălbatice pe mămăligă crocantă cu brânză Comte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rago De Ciuperci Sălbatice Pe Mămăligă Crocantă Cu Brânză Comte, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Foaie de copt cu unt generos de 13x9x1 inci. Aduceți laptele, bulionul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți cratița de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 20 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor. Aruncați frunza de dafin. Aduceți lichidul la fiert. Adăugați treptat mămăligă, amestecând constant până se omogenizează. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când mămăliga este foarte groasă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă brânza COMT și untul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
ComteComte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați mămăliga pe foaia de copt pregătită de 13x9x1 inci. Folosind mâinile ude, apăsați polenta uniform peste foaie până la margini. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Tăiați mămăliga în 20 de pătrate. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați toate ciupercile și saut-ul până se înmoaie și se rumenesc, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se adaugă șalotă și oțet balsamic; saut până la licitație, aproximativ 2 minute. Condimentează ușor după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Reîncălziți ciupercile în tigaie mare la foc mediu-mare până când sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion și fierbeți 1 minut. Se amestecă în CR aproxormme FRA și jumătate de pătrunjel. Condimentați ragutul de ciuperci după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Se ia de pe foc; acoperipentru a se încălzi.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați pătrate de mămăligă în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați pe foaia de copt cu margini și păstrați-o caldă în cuptor în timp ce gătiți pătratele de mămăligă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Aranjați 2 pătrate de mămăligă pe fiecare farfurie. Se acoperă fiecare cu ragou cald de ciuperci; se presară cu brânză COMT morcovi rasă și pătrunjel rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
ComteComte
1
COMT este o brânză semi-fermă, Gruy, în formă de lapte de vacă, fabricată în principal în regiunea Franche-COMT din Franța. Adaugă o aromă excelentă acestei rețete și ar fi, de asemenea, delicioasă pe un platou de brânză. COMT este disponibil la unele supermarketuri, magazine de brânzeturi și magazine de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ComteComte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
* Mămăliga poate fi găsită la unele supermarketuri, precum și la magazinele de alimente naturale și piețele italiene. Dacă mămăliga nu este disponibilă, înlocuiți o cantitate egală de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți-o aproximativ jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista