Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați raftul meu de cămară. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 116g de proteine, 122G de grăsime, și un total de 1918 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână biscuiții, Zara, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cămară - Raft Somon Chowder, Raftul De Sus Margarita, și Cămară Milostiv.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți amestecul de tocană de pui într-o caserolă mare sau vase individuale sigure pentru cuptor. Aranjați rundele de biscuiți nefierte deasupra tocăniței calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți neacoperit în cuptor până când biscuiții se rumenesc și tocanita este cu bule aproximativ 10 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de servire.Iată o versiune prietenoasă cu imprimanta a rețetei: plăcintă cu oală de pui acoperită cu Biscuițide asemenea, s-ar putea să vă placă:pui divin cu unt Indian
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura