Raft prăjit de miel cu Pesto de mentă

Raft prăjit de miel cu Pesto de mentă
Rack prăjită de miel cu Pesto menta este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 801 calorii, 39G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. Dacă aveți oțet de cidru de mere, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc, Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă, și Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de a fi gata să prăjiți. Condimentează mielul pe toate părțile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu fund greu, cu un mâner rezistent la căldură la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți raftul în tigaie, cu partea grasă în jos și căutați-l până se rumeneste, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți suportul și căutați cealaltă parte timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți mielul până când este mediu-rar sau până când temperatura internă ajunge la 125 până la 130 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți mielul din cuptor, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu Pesto de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Combinați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul este aproape neted. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, după gust. Pesto-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și refrigerat. Aduceți pesto-ul la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista