Raft prăjit de miel cu Pesto de mentă
Rack prăjită de miel cu Pesto menta este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 801 calorii, 39G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. Dacă aveți oțet de cidru de mere, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rack de miel cu Pesto de mentă-busuioc, Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă, și Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de a fi gata să prăjiți. Condimentează mielul pe toate părțile cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu fund greu, cu un mâner rezistent la căldură la foc mediu-mare.
Puneți raftul în tigaie, cu partea grasă în jos și căutați-l până se rumeneste, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți suportul și căutați cealaltă parte timp de 2 minute.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți mielul până când este mediu-rar sau până când temperatura internă ajunge la 125 până la 130 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți mielul din cuptor, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia în cotlet.
Se servește cu Pesto de mentă.
Combinați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul este aproape neted. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, după gust. Pesto-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și refrigerat. Aduceți pesto-ul la temperatura camerei înainte de servire.