Raft de miel cu salată de morcovi

Raft de miel cu salată de morcovi
Rack de miel cu salata de morcov este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 573 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinaigretă de portocale-pecan, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremalieră de miel cu Jus și morcov și sparanghel, Raft de miel cu salată caldă de mere și linte, și Grătar de miel la grătar cu salată de paste de legume crude.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Frecați mielul cu 2 lingurițe. ulei de măsline; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Gatiti mielul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 8 până la 10 minute sau până se rumenesc, întorcându-se de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați mielul pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140 până la 145 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, tăiați morcovul pe lungime în benzi foarte subțiri, asemănătoare panglicii, folosind un cojitor de legume. Aruncați fâșii de frise, mentă și morcov cu cantitatea dorită de vinaigretă portocalie-Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
9
Feliați mielul în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Se servește cu salată și restul de vinaigretă portocalie-Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista