Raft de miel cu salată de morcovi
Rack de miel cu salata de morcov este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 573 calorii, 29G de proteine, și 50g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinaigretă de portocale-pecan, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremalieră de miel cu Jus și morcov și sparanghel, Raft de miel cu salată caldă de mere și linte, și Grătar de miel la grătar cu salată de paste de legume crude.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Frecați mielul cu 2 lingurițe. ulei de măsline; se presara cu sare si piper.
Lăsați să stea 10 minute.
Gatiti mielul in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 8 până la 10 minute sau până se rumenesc, întorcându-se de două ori.
Așezați mielul pe o grătar ușor unsă într-o tigaie.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140 până la 145 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, tăiați morcovul pe lungime în benzi foarte subțiri, asemănătoare panglicii, folosind un cojitor de legume. Aruncați fâșii de frise, mentă și morcov cu cantitatea dorită de vinaigretă portocalie-Pecan.
Feliați mielul în cotlet.
Se servește cu salată și restul de vinaigretă portocalie-Pecan.