Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge
![Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/51378.webp?v=1708597674)
Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu rucola, Avocado și salată de portocale de sânge este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 8,62 USD pe porție. O porție conține 1532 calorii, 40g de proteine, și 148g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare fulgioasă, ulei de canolan, dar avocado haas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Portocale De Sânge Și Rucola, Salată de rucola, portocală de sânge și brânză albastră, și Salată De Portocale Și Avocado.
Instrucțiuni
Pre-căldură cuptor la 400 F.
Folosind condimente sau râșniță de cafea, măcinați chimenul în pulbere semi-fină, apoi transferați-l într-un castron mic.
Bateți în pudră de cacao, cafea și piper.
Frecați oasele de miel expuse cu 1 lingură de ulei de canola, apoi înfășurați fiecare os în folie, acoperind complet oasele și lăsând carnea descoperită.
Presărați ambele părți ale mielului neacoperit cu sare kosher, apoi frecați cu amestec de condimente.
În tigaie grea, de 12 inci, sigură pentru cuptor, saut, la foc mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de canola până când este fierbinte, dar nu fumează. Sear rack, partea de carne în jos, se deplasează ocazional pentru a preveni lipirea, până când se formează maro auriu și crustă, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă la căutați partea inferioară în același mod, aproximativ 2 minute, apoi căutați partea inferioară a raftului în același mod, încă 2 minute.
Flip rack înapoi la partea de carne în sus, apoi se transferă tigaie la cuptor și friptură de 7 minute.
Adăugați unt, usturoi și cimbru la tigaie și continuați prăjirea până când termometrul a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a mielului (nu atingeți osul) înregistrează 130 de lei F (pentru mediu rar), cu 7 până la 8 minute mai mult. Tilt pan pentru a colecta sucuri și lingura cele peste carne.
Transferați mielul în raft cu tigaie sau farfurie dedesubt pentru a prinde sucuri și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați împreună suc de portocale din sânge, șalotă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Adăugați treptat ulei de măsline și bateți energic pentru a combina. (Vinaigreta poate fi preparată înainte și refrigerată, acoperită, până la 2 zile.
Bateți bine înainte de utilizare.)
Împărțiți avocado între două farfurii, ventilând felii peste jumătate de farfurie. Se acoperă cu rucola și se stropește cu vinetă. Se acoperă cu segmente de portocale de sânge și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Scoateți folia din oasele de miel. Feliați raftul în 4 cotlete duble și transferați-l în farfurii alături de salată.