Rachiu De Mere-Muschi De Porc Glazurat

Rachiu De Mere-Muschi De Porc Glazurat
Coaja de porc glazurată cu coniac de mere este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cidru de mere nefiltrat, piper, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de rachiu și muștar glazurat, Mușchi De Porc Glazurat Cu Muștar De Mere, și Filet de porc glazurat cu Salsa de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 32 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc; aruncați cimbru și șalotă. Se amestecă untul, muștarul, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Presărați carnea de porc uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Puneți carnea de porc într-o tigaie; coaceți la 475 timp de 9 minute. Întoarceți carnea de porc; periați uniform cu 2 linguri amestec de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Coaceți încă 8 minute sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista