Coaja de porc glazurată cu coniac de mere este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cidru de mere nefiltrat, piper, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de rachiu și muștar glazurat, Mușchi De Porc Glazurat Cu Muștar De Mere, și Filet de porc glazurat cu Salsa de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 32 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; aruncați cimbru și șalotă. Se amestecă untul, muștarul, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Presărați carnea de porc uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Puneți carnea de porc într-o tigaie; coaceți la 475 timp de 9 minute. Întoarceți carnea de porc; periați uniform cu 2 linguri amestec de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți încă 8 minute sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ