r: sos bbq care este fierbinte, dulce și negru ca păcatul

r: sos bbq care este fierbinte, dulce și negru ca păcatul
Rețeta a: sos bbq care este fierbinte, dulce și negru, deoarece păcatul ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 2 porții cu 755 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, sos de pește, melasă cu curea neagră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Sos fierbinte fermentat cu usturoi și Achiote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți până la trei linguri de untură pășunată, grăsime de slănină sau ulei de cocos peste o flacără medie, apoi aruncați ceapa tocată și usturoiul.Prăjiți ceapa tocată și usturoiul în grăsimea fierbinte până când sunt parfumate și translucide. Lăsați marginile sale să se caramelizeze puțin.Reduceți focul la minim, apoi lingurați aproximativ 1/4 cană de pastă de roșii în cratiță. Aveți grijă, deoarece pasta de roșii ar putea stropi în grăsimea fierbinte.Se amestecă o cană melasă, o cană suc de trestie evaporat întreg nerafinat și două linguri sos de pește în pasta de roșii. Continuați să amestecați sosul împreună până când melasa se dizolvă complet în pasta de roșii și sosul devine uniform la culoare.Se amestecă sare de mare nerafinată, praf de ceapă și praf de usturoi în sos și se continuă să se amestece până când aromele sunt complet dizolvate în sos.Lingurați ușor și incremental pudra de chili chipotle în sos, gustând-o periodic și adăugând doar câtă căldură puteți suporta. Amintiți-vă, căldura pudrei de chili va crește pe măsură ce sosul se gătește și îmbătrânește, așa că poate fi înțelept să-l sub-condimentați.Continuați să gătiți la foc mic încă douăzeci de minute, având grijă să nu lăsați sosul să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Turnați sosul într-un borcan de zidărie de dimensiunea unui litru și puneți-l la frigider.Lăsați aromele să se căsătorească cel puțin o zi înainte de a planifica să serviți sosul de grătar de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista