Quinoa cu mazăre și ceapă
Quinoa cu mazăre și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți apă, piper, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quinoa de primăvară cu sparanghel, mazăre și ceapă murată, Mazăre cu unt cu ceapă, și Mazăre verde cu ceapă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați quinoa. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când apa este absorbită.
Scoateți de pe foc; puf cu o furculiță.
Între timp, într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă în quinoa gătită.
Adăugați mazărea, sarea și piperul; se încălzește.