Quinoa cu citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite

Quinoa cu citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite
Quinoa citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite este un aperitiv care servește 6. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 246 de calorii . Mulți oameni au făcut această rețetă și 137 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați bulion de legume, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quinoa cu citrice cu stafide și migdale prăjite , orz cu stafide și migdale , și pui glazurat cu citrice cu migdale prăjite .

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa, bulionul de legume și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
În timp ce se gătește quinoa, pregătiți dressingul amestecând într-un castron sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, mierea și pudra de curry. Se amestecă quinoa fiartă, ceapa roșie și stafidele; asezonați după gust cu sare de mare. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine CrocantăPancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine Crocantă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
3
Se amestecă jumătate din migdalele prăjite imediat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
4
Presărați migdalele rămase deasupra pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista