Quiche-ul pieței Putnam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Putnam ' s Market Quiche. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 641 calorii, 22g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche-ul pieței Putnam, Piața Fermierilor Bacon Quiche, și Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Faceți crusta: într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Adăugați apă pentru a aduce aluatul împreună.
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă și puneți-l într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Faceți amestecul de ouă: într-un alt bol, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, piperul, muștarul uscat și boiaua. Pune deoparte.
Presărați slănina, apoi ceapa și apoi brânzeturile deasupra crustei, economisind 1 felie de slănină tocată pentru garnitura de sus.
Se toarnă amestecul de ouă încet în coajă până la margine.
Presărați slănina rezervată deasupra quiche-ului.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de minute. Apoi scoateți folia și terminați coacerea timp de 10 minute. Se răcește pe grătar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.