Quiche Maro Hash
Hash Brown Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 232 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de condimente, ceapă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Quiche maro Hash cu șuncă, Quiche Maro Hash, și Quiche Maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Apăsați Hash browns pe partea inferioară și laterală a unui vas de plăcintă de 9 inch.
Stropiți cu unt topit și presărați sare condimentată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când începeți să se rumenească.
Într-un castron mic, combinați șunca, ceapa și brânza mărunțită. Într-un castron separat, amestecați ouăle, laptele, sarea, piperul și puțină sare de condimente. Când crusta este gata, întindeți amestecul de șuncă pe fund, apoi acoperiți cu amestec de ouă.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.)
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când umplutura este umflată și maro aurie.