Quiche De Crab Cu Sparanghel

Quiche De Crab Cu Sparanghel
Reteta sparanghel Crab Quiche ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. O porție conține 335 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă jumătate și jumătate, sulițe de sparanghel, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab și Sparanghel Quiche Cupcakes, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge bine și se usucă. Aranjați sparanghelul gătit peste fundul produselor de patiserie. Sus cu carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
CrabmeatCrabmeat
3
Combinați brânza elvețiană și făina; presărați peste crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
CrabiCrabi
4
Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna, sarea și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă în patiserie.
6
Se presara cu parmezan. Aranjați sulițe proaspete de sparanghel, a vorbit moda, pe partea de sus a quiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
7
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca vinul Woodstock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista