Quiche cu brânză de conopidă și slănină

Quiche cu brânză de conopidă și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche cu brânză de conopidă și slănină. Acest fel principal are 537 calorii, 17g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.46 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de unt, cremă dublă de carton, apă rece ca gheața și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Quiche cheddar cu Bacon cu crustă de conopidă, Quiche cheddar cu Bacon cu crustă de conopidă, și Quiche Cu Bacon Și Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, bateți scurt făina cu un vârf de sare într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul și bateți până când amestecul arată ca pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Bateți gălbenușul de ou cu 2 lingurițe de apă și turnați. Procesați până când patiseria formează o bilă în jurul axului, adăugați o apă de 12-1 linguri, dacă este necesar. Se tapetează într-un disc gros, se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 30 de minute sau până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Întoarceți patiseria la o temperatură rece a camerei.
4
Întindeți cât de subțire puteți și tapetați o formă rotundă de tartă de 4 cm adâncime, de 23 cm, cu o bază detașabilă. Puneți patiseria în colțuri, fără a o întinde, și tăiați consola (urmăriți videoclipul nostru care arată cum să faceți acest lucru cu grijă). Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Tapetați patiseria cu folie (nu este nevoie să înțepați patiseria), cântăriți-o cu fasole ceramică sau uscată, apoi coaceți timp de 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Îndepărtați folia și fasolea și gătiți încă 5-7 minute până când patiseria și-a pierdut toată cruditatea, dar este încă aurie palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Între timp, aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert, adăugați conopida și gătiți timp de 5 minute, cronometrat de când apele revin la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
10
Întindeți slănina într-o tigaie rece antiaderentă și gătiți la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, amestecând ocazional, până când grăsimea curge și bacoanele colorate, dar nu crocante. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Combinați ouăle, smântâna, toată brânza, arpagicul și nucșoara cu piper negru și puțină sare. Se amestecă conopida și slănina, apoi se toarnă amestecul în carcasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
12
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie și umplutura este setată, dar doar tremură. Lăsați timp de 30 de minute, deoarece quiche-ul este cel mai bine servit cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Quiche poate fi asociat cu vin spumant, Bordeaux și șampanie. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Charles Heidsieck Vintage Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 94 de dolari pe sticlă.
Charles Heidsieck Vintage Brut
Charles Heidsieck Vintage Brut
Un galben auriu Strălucitor, Sclipitor cu sclipiri de efervescență verde și delicată. Nasul este complex, cu note de citrice confiate și fructe uscate, cu tonuri de pecan și alune. Atacul este vioi și încordat înainte de a pivota către o textură mai rotundă, mai generoasă, împrumutând o tautness de iod și o mineralitate mai pronunțată. Finisajul lung exprimă o multitudine de arome bogate, note de caramel și citrice, cum ar fi yuzu.Amestec: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista