Quiche cu brânză de conopidă și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche cu brânză de conopidă și slănină. Acest fel principal are 537 calorii, 17g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.46 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de unt, cremă dublă de carton, apă rece ca gheața și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Quiche cheddar cu Bacon cu crustă de conopidă, Quiche cheddar cu Bacon cu crustă de conopidă, și Quiche Cu Bacon Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, bateți scurt făina cu un vârf de sare într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul și bateți până când amestecul arată ca pesmetul.
Bateți gălbenușul de ou cu 2 lingurițe de apă și turnați. Procesați până când patiseria formează o bilă în jurul axului, adăugați o apă de 12-1 linguri, dacă este necesar. Se tapetează într-un disc gros, se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 30 de minute sau până la 48 de ore.
Întoarceți patiseria la o temperatură rece a camerei.
Întindeți cât de subțire puteți și tapetați o formă rotundă de tartă de 4 cm adâncime, de 23 cm, cu o bază detașabilă. Puneți patiseria în colțuri, fără a o întinde, și tăiați consola (urmăriți videoclipul nostru care arată cum să faceți acest lucru cu grijă). Se răcește timp de 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / convențional 190C / gaz
Tapetați patiseria cu folie (nu este nevoie să înțepați patiseria), cântăriți-o cu fasole ceramică sau uscată, apoi coaceți timp de 12-15 minute.
Îndepărtați folia și fasolea și gătiți încă 5-7 minute până când patiseria și-a pierdut toată cruditatea, dar este încă aurie palidă.
Între timp, aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert, adăugați conopida și gătiți timp de 5 minute, cronometrat de când apele revin la fierbere.
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
Întindeți slănina într-o tigaie rece antiaderentă și gătiți la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, amestecând ocazional, până când grăsimea curge și bacoanele colorate, dar nu crocante. Se lasă să se răcească.
Combinați ouăle, smântâna, toată brânza, arpagicul și nucșoara cu piper negru și puțină sare. Se amestecă conopida și slănina, apoi se toarnă amestecul în carcasă.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie și umplutura este setată, dar doar tremură. Lăsați timp de 30 de minute, deoarece quiche-ul este cel mai bine servit cald.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Quiche poate fi asociat cu vin spumant, Bordeaux și șampanie. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Charles Heidsieck Vintage Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 94 de dolari pe sticlă.
Charles Heidsieck Vintage Brut
Un galben auriu Strălucitor, Sclipitor cu sclipiri de efervescență verde și delicată. Nasul este complex, cu note de citrice confiate și fructe uscate, cu tonuri de pecan și alune. Atacul este vioi și încordat înainte de a pivota către o textură mai rotundă, mai generoasă, împrumutând o tautness de iod și o mineralitate mai pronunțată. Finisajul lung exprimă o multitudine de arome bogate, note de caramel și citrice, cum ar fi yuzu.Amestec: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay