Quesadillas de porumb dulce și Hominy

Quesadillas de porumb dulce și Hominy
Quesadillas de porumb dulce și Hominy necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei iute, hominy, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Porumb Dulce, Poblano + Quesadillas De Porumb Galben De Ceapă, Quesadillas Hominy cu Salsa Tomatillo la grătar, și Quesadillas cu brânză și Hominy cu Salsa tropicală.

Instrucțiuni

1
Întindeți aproximativ 2 1/2 linguri de porumb peste fiecare dintre cele 6 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PorumbPorumb
2
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare; acoperiți fiecare cu 1/4 cană de hominy, 1 lingură de ceapă, 2 lingurițe de coriandru, 1 linguriță de ardei iute și 1 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
HominyHominy
CeapăCeapă
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați 2 quesadillas în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand tortilla se rumeneste usor. Puneți deoparte și păstrați-vă cald. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista