Quesadillas De Kale Și Cartofi Dulci
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete pentru repertoriul dvs., Kale și Quesadillas de cartofi dulci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 319 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Oh My Veggies necesită cartof dulce, boia de ardei, tortilla și sare și piper. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Quesadillas De Kale Și Cartofi Dulci, Quesadillas De Cartofi Dulci, și Quesadillas De Cartofi Dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartoful dulce pe o foaie mică de copt tapetată cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 35-45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor, apoi se îndepărtează pielea, se transferă într-un castron mic și se pasează cu o furculiță sau un tocător de cartofi până se omogenizează.
În timp ce cartoful gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați ceapa și gătiți până abia începe să se caramelizeze, aproximativ 45-60 de minute.
Adăugați chorizo (dacă utilizați) și gătiți timp de 5 minute. Amestecați kale și continuați să gătiți până se ofilesc. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați fasolea neagră și boiaua într-un castron mic.
Împărțiți cartofii dulci, amestecul de ceapă caramelizată și fasolea uniform pe o jumătate din fiecare tortilla, lăsând aproximativ 1/2 inch de spațiu de-a lungul marginilor. Îndoiți jumătatea goală pe jumătate cu umplutură.
În acest moment, vă puteți găti quesadillas oricum preferați. Îmi place să-l gătesc pe al meu pe un grătar pulverizat cu ulei de măsline și încălzit la mediu. Puteți folosi, de asemenea, un aparat de quesadilla dacă aveți unul sau le gătiți într-o tigaie la foc mediu-mare, răsturnând după ce tortilla începe să se rumenească.
Tăiați în pene și serviți cu salsa.