Quesadilla para el Desayuno (mic dejun Quesadilla)

Rețeta Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla pentru micul dejun) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 595 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână avocado, tortilla de porumb, omletă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Tacos paran el Desayuno (mic dejun Tacos), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, întindeți 2 tortilla. Puneți jumătate din ouăle amestecate peste fundul fiecărei tortilla.
Presărați jumătate din brânză.Sus cu o altă tortilla.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit la foc mediu. Așezați cu grijă 1 quesadilla în tigaie și gătiți 2 minute.Folosind o spatulă, răsturnați ușor quesadilla și gătiți încă 2 minute până se rumenesc ușor și brânza se topește. Repetați cu al doilea quesadilla.In un castron mic: amestecați avocado, cilantro, suc de lămâie, sare și piper. Completați quesadillas cu felii de roșii și amestec de avocado.
Serviți imediat cu salsa preferată.