Quesadilla para el Desayuno (mic dejun Quesadilla)

Quesadilla para el Desayuno (mic dejun Quesadilla)
Rețeta Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla pentru micul dejun) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 595 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână avocado, tortilla de porumb, omletă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză Curcan Cranberry & Sage Quesadilla), Tacos paran el Desayuno (mic dejun Tacos), și Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru, întindeți 2 tortilla. Puneți jumătate din ouăle amestecate peste fundul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Presărați jumătate din brânză.Sus cu o altă tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit la foc mediu. Așezați cu grijă 1 quesadilla în tigaie și gătiți 2 minute.Folosind o spatulă, răsturnați ușor quesadilla și gătiți încă 2 minute până se rumenesc ușor și brânza se topește. Repetați cu al doilea quesadilla.In un castron mic: amestecați avocado, cilantro, suc de lămâie, sare și piper. Completați quesadillas cu felii de roșii și amestec de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți imediat cu salsa preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista