Qn Apple cules petrecere & picnic

Qn Apple cules petrecere & picnic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Qn Apple picking party & picnic ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 396 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, pui, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cracklin' - șuncă proaspătă de Picnic cu Salsa de mere-afine-rodie, Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, și Tortul de cules al porcului lui Jeremy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați puiul gătit, mărul tocat, țelina, ceapa și strugurii înjumătățiți într-un bol mare de amestecare și dați-le o agitare bună.Îndoiți într-o cană maioneză de casă, sare de bord și o stropire de piper proaspăt măcinat și continuați să pliați până când toate ingredientele sunt bine acoperite de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
StruguriStruguri
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Serviți imediat sau împachetați-l într-un răcitor și ieșiți la drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista