Pătrățele cu carne și cartofi

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto-ovo în repertoriul tău, pătrățelele cu carne și cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă produce 6 porții cu 167 de calorii , 6 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de pesmet, ceapă, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 47% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și pătrățelele cu unt de migdale și ciocolată , pătrățelele Rice Krispies cu merișoare și ciocolată albă și pătrățelele cu migdale și lime .
Instrucțiuni
Combinați primele opt ingrediente într-un bol mare; amestecați bine. Dați deoparte.
Așezați jumătate din cartofi pe fundul unei forme de copt pătrate de 20 cm, unse cu unt.
Întindeți uniform amestecul de carne peste cartofi. Tastați ferm cartofii rămași deasupra.
Coaceți, fără capac, la 200°C timp de 30 de minute sau până când carnea este gătită și cartofii sunt ușor rumeniți.
Se servește cu ketchup, dacă se dorește.