Pătrate De Bezea Cu Rubarbă
Pătratele de bezea de rubarbă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8x8 inch.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și 1/4 cană zahăr până se omogenizează. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de unt până se formează un aluat rigid. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Coaceți crusta timp de 15 minute sau până când este fermă.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați rubarba, 1/2 cană zahăr, scorțișoară și 3 linguri apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când rubarba este fragedă, aproximativ 10 minute.
Se amestecă restul de 2 linguri de apă cu amidonul de porumb și se amestecă în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa.
Se ia de pe foc și se întinde peste crusta coaptă.
Într-un vas mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste stratul de sos de rubarbă și presărați nucă de cocos deasupra.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când bezea se rumeneste. Se răcește complet înainte de a tăia în pătrate.