Pătrate De Bezea Cu Rubarbă

Pătrate De Bezea Cu Rubarbă
Pătratele de bezea de rubarbă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și 1/4 cană zahăr până se omogenizează. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de unt până se formează un aluat rigid. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți crusta timp de 15 minute sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță la foc mediu, combinați rubarba, 1/2 cană zahăr, scorțișoară și 3 linguri apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când rubarba este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se amestecă restul de 2 linguri de apă cu amidonul de porumb și se amestecă în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se întinde peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Într-un vas mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți bezea peste stratul de sos de rubarbă și presărați nucă de cocos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
RubarbăRubarbă
SosSos
10
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când bezea se rumeneste. Se răcește complet înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista