Păstrăv prăjit la cuptor cu umplutură de mărar de lămâie

Păstrăv prăjit la cuptor cu umplutură de mărar de lămâie
Păstrăvul prăjit la cuptor cu umplutură de mărar de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 75g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, mărar, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Păstrăv Prăjit Cu Mărar Și Lămâie, Biscuiți de păstrăv afumați cu maioneză de lămâie-mărar, și Păstrăv prăjit la cuptor cu cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Aruncați firimiturile de pâine cu ceapă, mărar, coajă de lămâie, usturoi și jumătate din uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust. Apăsați umplutura în păstrăv, apoi periați păstrăvul cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UmpluturăUmplutură
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar
3
Puneți păstrăvul pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când pielea peștelui începe să se rumenească, iar carnea se descuamă ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista