Păstrăv la grătar cu unt de lămâie-pătrunjel

Păstrăvul fluturat la grătar cu unt de lămâie-pătrunjel este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 11,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 95g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1003 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Păstrăv la grătar cu unt de lămâie-pătrunjel, Păstrăv fluturat în unt de caper de lămâie, și Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Periați păstrăvul pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, cu pielea în jos, până când este ușor carbonizat și crocant, 2 până la 3 minute. Întoarceți cu grijă fiecare pește și continuați să gătiți până când este gătit, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți de pe grătar și acoperiți fiecare cu 2 linguri de unt de lămâie-pătrunjel.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și pene de lămâie și se servește.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de utilizare.