Păstrăv la cuptor cu gust de măsline-roșii
Păstrăvul copt cu gust de măsline-roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline, Gust De Roșii-Măsline, și Creveți de creveți cu măsline și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Presărați uniform pătrunjel, sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de măsline.