Păstrăv la cuptor cu gust de măsline-roșii

Păstrăv la cuptor cu gust de măsline-roșii
Păstrăvul copt cu gust de măsline-roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăv saut cu gust de citrice-măsline, Gust De Roșii-Măsline, și Creveți de creveți cu măsline și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Presărați uniform pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
6
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cu amestec de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista