Păstrăv De Lămâie
Păstrăvul de lămâie este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 924 calorii, 49G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți fileuri păstrăv curcubeu, lămâie, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Păstrăv în sos de lămâie, Păstrăv Picant De Lămâie, și Almondină De Păstrăv De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, piperul de lămâie, sarea, cimbru, cayenne și jumătate din coaja de lămâie.
Combinați sucul de lămâie și coaja de lămâie rămasă într-un vas puțin adânc și înmuiați fileurile de pește timp de aproximativ 1 minut.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați fileurile de păstrăv în amestecul de făină, astfel încât ambele părți să fie acoperite. Scuturați excesul și puneți fileurile în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste si pestele poate fi fulgi cu o furculita. Aruncați sucul de lămâie rămas.
Scoateți din tigaie și scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Încingeți fiecare porție cu o pană de lămâie.