Păstrăv De Lămâie

Păstrăv De Lămâie
Păstrăvul de lămâie este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 924 calorii, 49G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți fileuri păstrăv curcubeu, lămâie, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Păstrăv în sos de lămâie, Păstrăv Picant De Lămâie, și Almondină De Păstrăv De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, piperul de lămâie, sarea, cimbru, cayenne și jumătate din coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați sucul de lămâie și coaja de lămâie rămasă într-un vas puțin adânc și înmuiați fileurile de pește timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați fileurile de păstrăv în amestecul de făină, astfel încât ambele părți să fie acoperite. Scuturați excesul și puneți fileurile în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste si pestele poate fi fulgi cu o furculita. Aruncați sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți din tigaie și scurgeți scurt pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Încingeți fiecare porție cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista