Păstrăv cu crustă de iarbă de migdale pentru doi

Păstrăvul cu coajă de migdale pentru doi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $3.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 258 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână migdale, pesmet, file de păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Muștar și păstrăv cu crustă de ierburi, Păstrăv cu crustă de migdale, cu grâu alb și Bietă Elvețiană, și Păstrăv cu crustă de migdale, cu grâu alb și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și acoperiți un coș de grătar cu spray de gătit.
Amestecați pesmet, migdale, cimbru tocat și piper negru împreună într-un vas puțin adânc.
Înmuiați fiecare file de păstrăv în lapte, apoi dragați fiecare în amestecul de pesmet. Înveliți fiecare file cu spray de gătit.
Așezați fileurile dragate în coșul de grătar pregătit și gătiți până când devin aurii și fulgi de pește ușor cu o furculiță, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se ornează cu crenguțe de cimbru.