Pălăriile lui Napoleon
Pălăriile lui Napoleon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri, unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pălăriile lui Napoleon, Pălării De Top Caramel, și Pălării De Vrăjitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul granulat până se omogenizează.
Adăugați oul și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă făina, apoi se bate doar până când aluatul se adună. Acoperiți vasul și răciți până când aluatul este ferm, dar încă flexibil, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți zahărul pudră și pasta de migdale până se omogenizează. Într-un castron adânc, cu un mixer electric la viteză mare (spălați și uscați bătătoarele după ce ați făcut aluat dacă folosiți același mixer), bateți albușurile până când țin vârfuri moi. Se amestecă ușor amestecul de pastă de migdale până se omogenizează bine.
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați aproximativ jumătate din aluat la un moment dat până la aproximativ 1/16 inch grosime. Cu un tăietor rotund cu făină, de 2 până la 3 inci, tăiați fursecurile.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Așezați aproximativ 1 linguriță de amestec de migdale în centrul fiecărei runde, apoi pliați marginile peste umplutură spre centru pentru a forma o formă de pălărie cu trei colțuri. Cu degetele, prindeți colțurile pentru a sigila. Adunați excesul de aluat într-o bilă, reluați și tăiați mai multe fursecuri; umpleți și pliați. Repetați pentru a rula aluatul rămas și umpleți și formați fursecurile.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până se rumenesc, 18 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.