Pâinea cu stafide a Margaretei
Pâinea de stafide a lui Margaret necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 920 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Pâinea cu stafide a Margaretei, Pâine de stafide pentru iubitorii de stafide, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți și făinați puternic interiorul a trei cutii goale de 15 uncii.
Într-un vas de amestecare mediu rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste stafide și bicarbonat de sodiu. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un bol mediu de amestecare, cernem împreună făina, zahărul și sarea. Se amestecă firimiturile de fulgi de tărâțe. Bateți ușor oul și uleiul și amestecați în amestecul de făină. Se amestecă stafidele răcite și apa. Împărțiți aluatul uniform între cele 3 cutii, umplând aproximativ trei sferturi din drum.
Coaceți pe cel mai jos raft până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Se răcește aproximativ 10 minute și se rulează un cuțit de-a lungul părților laterale ale cutiei pentru a se îndepărta. Dacă împachetați ca cadouri, înfășurați doar cutia!