Pâinea cu stafide a Margaretei

Pâinea cu stafide a Margaretei
Pâinea de stafide a lui Margaret necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 920 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Pâinea cu stafide a Margaretei, Pâine de stafide pentru iubitorii de stafide, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți și făinați puternic interiorul a trei cutii goale de 15 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Într-un vas de amestecare mediu rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste stafide și bicarbonat de sodiu. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Într-un bol mediu de amestecare, cernem împreună făina, zahărul și sarea. Se amestecă firimiturile de fulgi de tărâțe. Bateți ușor oul și uleiul și amestecați în amestecul de făină. Se amestecă stafidele răcite și apa. Împărțiți aluatul uniform între cele 3 cutii, umplând aproximativ trei sferturi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
BranBran
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Coaceți pe cel mai jos raft până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se răcește aproximativ 10 minute și se rulează un cuțit de-a lungul părților laterale ale cutiei pentru a se îndepărta. Dacă împachetați ca cadouri, înfășurați doar cutia!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista