Pâine umplută cu șuncă
Pâinea umplută cu șuncă necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 181 de calorii . Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este potrivită pentru 14 persoane. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Merge bine ca garnitură. Un amestec de ou, oțet de mere, ulei vegetal și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai excelent de 35% . Încercați Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză , Pâine umplută cu usturoi și Pâine Zatar cu linte umplută în stil oriental pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în laptele cald.
Adăugați oul, uleiul și sarea și 2 căni de făină. Bateți până obțineți o compoziție omogenă. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat tare.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile, usturoiul, sarea și piperul. Gătiți la foc mediu până când lichidul este absorbit, aproximativ 30 de minute.
Luați de pe foc. Adăugați șunca, oțetul și oregano. Lăsați să se răcească.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; rulați-l într-un dreptunghi de 35 cm x 30 cm.
Întindeți umplutura peste aluat până la 1,2 cm de margini.
Rulați în stilul unui rulou de gelatină, începând cu latura lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila și prindeți capetele dedesubt.
Așezați cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă. Nu lăsați să crească.
Coaceți la 190°C timp de 18-22 de minute sau până se rumenește.
Scoateți din tavă pe un grătar de sârmă.
Serviți cald. Păstrați resturile la frigider.