Pâine Suedeză Limpu

Pâine Suedeză Limpu
Pâinea Suedeză Limpu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 254 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de secară, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine De Secară Suedeză, Pâine Suedeză Limpa (Secară) , și Pâine De Cafea Suedeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți apa, zahărul, uleiul, sarea, coaja de portocală, semințele de chimen și semințele de fenicul într-o cratiță timp de 3 minute. Se răcește până se încălzește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 3 căni de făină și drojdie. Se amestecă amestecul de coajă de portocală răcit. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați 1 cană de făină și bateți 1 minut la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați făină de secară și suficientă făină albă suplimentară pentru a face un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De SecarăFăină De Secară
AluatAluat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de 8 până la 10 minute sau până când este neted și satinat. Formați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se pentru a unge suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald. Se lasă să crească timp de 1 1/2 ore sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Formați în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Se lasă să se odihnească 10 min. Formați în 2 pâini și puneți-le în tigăi de pâine de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Periați cu ulei. Se lasă să crească timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista