Pâine Samosa Africană

Pâine Samosa Africană
Pâinea samosa africană este o fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1356 calorii, 62g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării africane. Un amestec de drojdie activă, făină de pâine, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Făină (Pâine De Porumb Dulce Din Africa De Sud) # SundaySupper, Pâine Din Semințe Din Africa De Sud, și samosa, cum să faci samosa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Warwick Estate Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Warwick Estate Pinotage
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate45
Bucătăriiafrican
Revista