Pâine Rotundă Brânză
Reteta pâine rotundă brânză poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză cheddar, amestec de rulouri, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 8%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Rotundă Cu Brânză, Pâine Rotundă Rustică Cu Ierburi, și Zesty pâine și unt muraturi Plus o casă murături Round-Up.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați conținutul amestecului de rulouri și pachetele de drojdie.
Adăugați apă caldă și amestecați bine. Se amestecă oul, untul și condimentele până se omogenizează.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă. Frământați în brânză și măsline.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Apăsați într-un 12-in. tigaie pentru pizza. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, 30 de minute.
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei sau patru tăieturi deasupra pâinii.
Se coace la 325 CP timp de 40-45 minute sau pana se rumeneste. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.