Pâine rapidă din grâu integral cu stafide

Pâine rapidă din grâu integral cu stafide
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian? Pâine rapidă din grâu integral cu stafide ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 36. O porție conține 250 de calorii, 5 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, germeni de grâu, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ pâine din grâu cu stafide, pâine integrală cu stafide și pâine integrală cu scorțișoară și stafide.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, amestecați laptele, untul și mierea. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați morcovii, stafidele, curmalele, migdalele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DateDate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați în trei unse 8-in. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
3
Coaceți la 350° timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Quickbread poate fi asociat cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finalul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate5
Revista