Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Peste Noapte

Peste noapte de mere pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 679 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, mere, pâine veche de o zi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Peste Noapte, Apple toast francez coace (peste noapte sau nu!), și Caserola De Pâine Prăjită Franceză Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, untul și siropul de porumb într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana se ingroasa.
Se toarnă într-o tigaie de copt de 13"x9" fără grăsime, aranjând felii de mere deasupra siropului. Bateți ouăle, laptele și vanilia într-un bol de amestecare. Înmuiați pâinea franceză în amestec de ouă și aranjați peste felii de mere. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere și descoperiți.
Coaceți la 350 de grade timp de 35 până la 40 de minute, până când vârful pâinii se rumeneste. Între timp, combinați ingredientele rămase într-o cratiță și gătiți la foc mediu până când jeleul este topit.
Serviți pâinea prăjită franceză cu felii de mere deasupra și puneți sosul cald peste mere.