Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Peste Noapte

Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Peste Noapte
Peste noapte de mere pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 679 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, mere, pâine veche de o zi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Mere Peste Noapte, Apple toast francez coace (peste noapte sau nu!), și Caserola De Pâine Prăjită Franceză Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, untul și siropul de porumb într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-o tigaie de copt de 13"x9" fără grăsime, aranjând felii de mere deasupra siropului. Bateți ouăle, laptele și vanilia într-un bol de amestecare. Înmuiați pâinea franceză în amestec de ouă și aranjați peste felii de mere. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
VanilieVanilie
MărMăr
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tava De CoptTava De Copt
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere și descoperiți.
4
Coaceți la 350 de grade timp de 35 până la 40 de minute, până când vârful pâinii se rumeneste. Între timp, combinați ingredientele rămase într-o cratiță și gătiți la foc mediu până când jeleul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Serviți pâinea prăjită franceză cu felii de mere deasupra și puneți sosul cald peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista