Pâine prăjită franceză cu ciocolată cu sirop de căpșuni

Pâine prăjită franceză cu ciocolată cu sirop de căpșuni
Ciocolata pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 828 calorii. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață destul de scumpe pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână căpșuni, ouă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni, Pâine prăjită clasică franceză cu sirop de căpșuni, și Pâine Prăjită Franceză Croissant Cu Sirop Proaspăt De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pâine prăjită: ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci; tapetați cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele, smântâna, untul, zahărul granulat, vanilia și sarea pentru a fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 cană chipsuri de ciocolată până se topesc și se omogenizează. Bateți treptat ouăle cu biciul până când se combină bine și amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă uniform amestecul de ciocolată peste pâine. Asigurați-vă că acoperiți complet pâinea, întorcând feliile, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PâinePâine
5
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
6
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când amestecul de ciocolată se stabilește. Între timp, faceți sirop de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CiocolataCiocolata
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Încălziți căpșunile și siropul de arțar într-o cratiță de 1 litru pentru a fierbe la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, pana cand capsunile s-au inmuiat. Puneți ușor căpșuni cu furculiță sau mașină de tocat cartofi. Păstrați siropul cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CartofiCartofi
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește cu pâine prăjită caldă franceză presărată cu zahăr pudră și chipsuri suplimentare de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista